Ціна вказана за 50 грам
Батьківщиною перцю вважається Індія. Саме там, а ще у В'єтнамі, Індонезії, Мексиці, на острові Мадагаскар і в Бразилії ведеться широкомасштабна робота з вирощування і збирання насіння цієї рослини. Ареал зростання перцю в даний час дуже широкий, але він зосереджений переважно в зоні тропіків.
В европейской кухне эта специя используется искушенными кулинарами. Особенно его любят в Германии, Франции и Швейцарии.
Зеленый перец великолепен в сочетании с рыбой и морепродуктами, одерживая верх над черным.
Использование в медицине специи зеленый перец
Зеленый перец содержит афродизиаки и в индийской медицине традиционно используется для пробуждения желания. Возбуждает аппетит, способствует пищеварению. Борется с простудой, улучшает кровообращение и иммунитет.
Благоприятное воздействие на:
- стенки сосудов сердца
- иммунитет при простуде и гриппе
Советы эксперта
Зелений перець можна назвати «рибним перцем», хоча він також підходить у використанні для багатьох делікатних страв з м'яса і птиці, ніжний смак яких сильна пекучість чорного перцю може зіпсувати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бразилія |
Вага | 50 г |
Тип спецій | Перець зелений |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 83 ₴/упаковка