Кероб – продукт номер один, яким повинні обзавестися ласуні, адже це здорова альтернатива магазинним солодощів і звичайного цукру. Завдяки солодкуватому смаку його навіть використовують в якості замінника цукру.
Особливості:
на відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру
кероб містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець
кероб значно знижує засвоєння надлишку холестерину при щоденному прийомі їжі, його гіпохолестеринову здатність у два рази сильніше ніж у інших харчових волокон
на відміну від кави і какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді і які викликають звикання і алергію
Застосування:
Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичними властивостями.
Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту. Застосування Кероб також скорочує використання цукру, так як природна солодкість Кероб становить 0,50-0,60 від солодощі цукру.
У плодах ріжкового дерева також міститься речовина, зване «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'їхав в'язкість.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 100 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Кероб |
- Ціна: 55 ₴/упаковка