Опис: подвійний очищення, щільність 550 г / л, рівномірний глибину чорного кольору з коричневим відтінком, запах гострий, пряний, смак освіжаючий, гостро-пекучий.
Перець чорний горошок - король усіх прянощів і найзнаменитіша пряність у світі.
Перець володіє гірко-пекучим смаком і досить сильний його аромат пояснюються вмістом в ньому ефірних масел в кількості від 1 до 2% і алкалоїду піперіна - від 5 до 9%. Мелений чорний перець надає страві завершень пряно-гострий смак.
Застосування: Ця універсальна приправа використовується практично у всіх видів страв,
в гарячі страви з яловичини, телятини, свинини, баранини, кроля, нутрії, дичини, курей, курчат, індички, гусака, качки
в ковбаси, паштети, фарші, копченості, начинки для пирогів
в рибні, овочеві, яєчні, круп'яні та борошняні страви, деякі види плову
у всіх соусах і маринадах
поєднується перець чорний зі стравами з субпродуктів, морепродуктів, грибів
маринують овочі, квасять капусту, м'ясо солять
Як визначити якість: Чорний перець тім краще, ніж він твердіше, темніше, важче. Непрямим показником якості перцю є щільність (г / л) - це показник ваги горошин, якими заповнена ємність об'єднання об'ємом 1 літр. Стандартної щільністю якісного перцю чорного горошку вважається показник 550 г / л. Цей перець характеризується підвищеним вмістом піперіна
Порада від шеф кухарів: подрібнювати безпосередньо перед приготуванням, аромат і смак проявитися яскравіше і глибше.
Рекомендується зберігати в щільно закритій банці або фольгованим zip-пакеті.
Цікаво знати: у чорному перці в три-чотири рази більше аскорбінової кислоти, ніж у найвідомішому цитрусовому - апельсині.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Індія |
Вага | 100 г |
Тип спецій | Перець чорний |
- Ціна: 70 ₴/упаковка