Натуральний і неймовірно корисний напій із зерен ячменю, японська назва Мугіча. Напій стимулює імунну систему і має загальнозміцнюючі властивості. Ячмінний чай є низькокалорійним напоєм і не містить кофеїну.
Можна заварювати як в теплом, так і холодному вигляді. У холодному вигляді японці п'ють ячмінний чай в літню спеку. Цей спосіб заварювання розкриває чай з іншого боку, додаючи рисові і кавові ноти і м'який післясмак.
Рецепти приготування ячмінного чаю.
У холодному вигляді: 2 чайні ложки (5-10 г) ячменю, бажано попередньо його подрібнити, залити 500-1000 мл води і поставити в холодильник на ніч (6-8 годин).
У теплому вигляді: 1 чайна ложки (3-5 г) залити 250-300 мл окропу, настояти 5-10 хвилин. Можна заварити повторно.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Китай |
Вага | 50 г |
- Ціна: 60 ₴/упаковка