Кадило трава може бути використана для ранозажівленія, нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, кольках і болях. Також корисно кадило сарматське для печінки і серця
Рецепти Кадило трави:
Настій
Одну столову ложку сухої подрібненої трави, приблизно 5-10г заливають в термосі двома склянками окропу, настоюють дві-три години і проціджують. Приймають при всіх перерахованих захворюваннях, для підтримки імунітету або якщо потрібно збити високу температуру по одній-дві столові ложки два-три рази на день.
Настоянка
На одну частину трави взяти дві частини горілки, настоювати в темному місці два тижні і потім процідити. Для лікування приймати по одній чайній ложці два-три рази на день. При стресі, сильному стомленні і для підтримки імунітету в період застуд додають по одній чайній ложці настоянки в чашку теплого чаю. Пити такий чай не більше двох разів на добу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Україна |
Вага | 50 г |
- Ціна: 90 ₴/упаковка