Червоний китайський чай — Дянь Хун
Щоб створити чай Дянь Хун, китайці збирають молоді листки, які тільки що розкрилися і чайні нирки. Потім листи прогріваються на відкритому вогні, після чого чай набуває еталонний, неповторний смак, який ви не зможете зрівняти ні з чим.
Як правильно заварювати червоний китайський чай
1. 1-2 чайні ложки заварки слід покласти в скляний посуд.
2. Не поспішаючи залити водою, температура якої не вище 90С.
3. Потім потрібно закрити напій кришкою і залишити заварюватися на 1 хвилину.
4. Чай готовий! Пийте повільно, насолоджуючись кожним ковтком цього чудового напою.
Чому наша компанія так популярна
1. Вигідні ціни на великий асортимент китайського чаю.
2. Співпраця з роздрібними і оптовими покупцями.
3. Ідеальне якість і свіжість кожної пачки чаю.
4. Професійну допомогу від наших консультантів.
Оформити замовлення легко і швидко ви можете в нашому інтернет-магазині. Просто залиште заявку на сайті, або телефонуйте за вказаними номерами телефонів, і ми допоможемо у виборі відповідного сорту чаю.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Китай |
Вага | 50 г |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Червоний чай |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 220 ₴/упаковка