Вважається найбільш насиченою з усіх існуючих солей. Відрізняється менш солоним смаком від кухонної. Знайшла застосування в кулінарії. Вона додається при приготуванні страв як і кухонна сіль. Може використовуватися для маринування. Використовується в косметології та медицині. На її основі роблять ванночки, розчини для полоскання, компреси.
Особливості гімалайської солі
- Повністю засвоюється організмом.
- Не затримує рідину, не викликає набряклість.
- Добре відновлює водно-сольовий баланс організму.
- Підвищує імунітет за рахунок багатого мінерального і вітамінного складу.
Переваги роботи з «Світ Трав»
- Пропонуємо тільки натуральні товари найвищої якості.
- Низькі ціни за рахунок власного виробництва.
- Доставка по Україні при замовленні від 700 грн за рахунок компанії.
- Проводимо консультацію по товарах і застосування.
Оформити замовлення можна через корзину сайту або за телефоном. Піклуйтеся про своє здоров'я з нами!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Пакистан |
Походження | Натуральне |
Застосування | Кулінарія |
Ціна за | упаковка 100 гр |
Продаж | Опт/роздріб |
Товар | Сіль гімалайська рожева |
Колір | блідо-рожевий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 50 ₴/упаковка