Цієї кількості вистачає на одну заварку, на 4-6 чоловік.
Пуерів або "Темний пуерів" або приготовлений пуер називають пресований пост-ферментований чай, родом з китайської провінції Юннань.
Шу пуер має дуже насичений темний колір, на відміну від Шен Пуеру, який має більш світлий, зелений колір.
Технологія виготовлення чаю шу пуер називається «Під Дуй» (WoDui), вологе скирдування, яке складається з наступних етапів:
- Чайні листи збирають до купи, сприскують водою, а потім накривають тканиною;
- Для того щоб чайний лист почав пріти і швидко темніти, підвищують температуру;
- Під час виробництва купу щодня ворушать і знову накривають, щоб старіння було рівномірним.
Процес приготування якісного шу пуеру триває не менше року. Хорошим прийнято вважати, Шу Пуер з витримкою не менше 5-6 років.
Смак Шу Пуеру важче, але м'якше. Він не кислить і не гірчить, в ньому зовсім немає солодощі. Але в ньому присутні деякі шоколадні нотки.
В нашому магазині «МирТрав», ви можете купити Шу Пуер витриманий, 2011 року, з провінції Юннань.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Китай |
Вага | 8 г |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
- Ціна: 40 ₴/упаковка