Приправа Прованські трави:
Чебрець, майоран, чабер, базилік, орегано, розмарин
Не містить сіль - ви не купуєте сіль за ціною спецій
Без смакових добавок, без підсилювачів смаку
Суміш запашних сушених трав з ідеально підібраними пропорціями, що народжує неймовірний баланс смаку і аромату.
Використання цієї пряності в значній мірі робить багатшими смак будь-яких страв.Всі інгредієнти, які є в складі прованських трав, що містять велику кількість потрібних для організму мікро і макроелементів, ефірні олії, вітаміни, ферменти.
Використання в кулінарії дуже широке:
поєднується з м ясом, птицею, рибою і овочами
для приготування гарячих супів, бульйонів, борщу
відмінно поєднується зі свіжими овочами та зеленню
в якості ароматної добавки до салатів і соусів
незамінна при приготуванні м ясного фаршу, жаркого і страв з картоплі
додають у пащі і піцу
для приготування булочок, хліба, наслідках пирогів.
Порада: Особливо добре змішується приправа з оливковою олією.
Рекомендується зберігати в щільно закритій банці або в фольгованим пакеті в темному, сухому, прохолодному місці.
Цікаво знати, що назва суміш отримала завдяки популярному травами регіону у Франції під назвою Прованс.
Рецепт: Картопля з прованськими травами. Картопля - 1 кг - добре вимити і нарізати невеликими шматочками (2см * 2см). Змішати оливкову олію (2 ст. л.), сир пармезан (2 ст. л.), сіль, часник, приправу «Прованські трави» від Дар Спецій (½ ч. л.) і чорний перець в мисці. Додати картоплю в миску і перемішати. Викласти на деко, запікати при температури 200 градусів близько 20 хвилин.
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Тип спецій | Прованські трави |
- Ціна: 70 ₴/упаковка